Novi Sad
03.01.2012.
07:12 > 07:16
O gradskim investicijama od početka naredne godine brinuće Agencija za upravljanje kapitalnim investicijama, koja će praktično preuzeti poslove koje je do sada obavljao Zavod za izgradnju grada.
  • Ljuska bez kikirikija

    03.01.2012 23:21
    Iju ju ju nakotilo se politickih poslusnika koje treba ugurati negde da crpe drzavne i novosadske pare
    pa im sada i agencija treba!
    Jako providno zutiiii jakoo
  • Mustra Bechka

    03.01.2012 23:20
    Sigurna sam da ce biti raspisan konkurs za radna mesta u toj agenciji! Da nece zaposljavati konobarice na mestima rukovodioca i zamenika direktora kao i konobare i kvazi magistre!
    Sigurno nece biti tako! Nece biti ni politickih k*rvi koje su u vezana zbog politickickih koalicija itd.
  • demokrata

    03.01.2012 16:32
    maja
    maja je upravu!
  • mile

    03.01.2012 14:38
    bas me interesuje ko ce raditi u toj agenciji i koliko ce ih biti , naravno bez konkursa , zasto me to podseca na republicku ili pokrajinsku vlast bas cudno.da nije tuzno bilo bi smesno stvarno su se pogubili ili su svesni da su izgubili pa se polako sklanjaju.
  • sale novosadjanin

    03.01.2012 12:50
    poslednji
    korak da se uzme jos nesto !!!
    izvinite ,a gde sam tu ja i mojih 10 % ?
  • 03.01.2012 10:02
    Maja, idi vidi da li je stigao bus na stanici kod Devića...
  • Naprednjak

    03.01.2012 08:28
    Zamislite
    "šefica odborničke grupe Ujedinjenih regiona Srbije Maja Gojković navodi da je ovo jasan pokazatelj da nešto ne funkcioniše na liniji Gradska kuća - ZIG".
    To nije moguce! Kako su lepo Bora i Igor saradjivali, pa takav zakljucak!?
    Pa onda kazu: "Ova agencija će se baviti poslovima nadzora svih investicija koje izvode javna preduzeća, donosiće planove i rokove za njihovo izvođenje..."
    Na pocetku mandata ove sadasnje gradske interesne grupe krenuli su sa slicnom idejom kako bi formirali nekakvu komisiju za javne nabavke, pa su svoje pulene delegirali u komisije po JP i JKP (i ovi i Majina druzina) i na kraju su svaka vaska obaska drpali ono sto su mogli da drpaju od Drazinih unucica i Toplane do Bubnjevica i njihovih feuda.
    Sve ovo je jos jedna nevidjena farsa i pokusaj da se nastavi cerupanje onog sto nije njihovo. Setite se i onog klinca iz Pokrajninskog fonda za razvoj, ili kako se vec zove...
    I pri tome niko ne spori da izvođenje većih investicija neko mora da kontroliše. Samo sto taj neko mora da ima elementarne uslove da to moze da cini.
  • ns

    03.01.2012 08:28
    ćutali bi ko mutavi i radili isto samo da su u prilici, politika nam je postala detinjastija od dece, ljubomorna opozicija po pravilu pljuje a ne sećaju se da kad su bili na vlasti da su još gore papazjanije radili sa zapošljavanjem, autobuskom stanicom, prijedŠednikom i slično. a vlast po pravilu ne ferma i radi šta hoće kao da se ne sećaju da su zbog takve prakse jednom već gubili grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna